PARTENERI:


   CERTIND - este Organismul de Certificare, evaluare si inspectie al Patronatelor din  Romania, acreditat de catre Organismul National de Acreditare din Romania RENAR pentru  certificarea sistemelor de management al calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO  9001:2001.
   CERTIND este acreditat international pentru certificarea sistemelor de management al  calitatii - ISO 9001, de catre organismul national din Grecia ESYD, structura din cadrul  Ministerului Dezvoltarii din aceasta tara.
   Astfel certificatele emise de catre CERTIND sub acreditarea ESYD sunt recunoscute  international .
   CERTIND urmeaza a fi evaluat in perioada imediat urmatoare in vederea obtinerii  acreditarii internationale ESYD pentru:
    - certificarea sistemelor de management de mediu - ISO 14001;
    - certificarea sistemelor de management al sigurantei alimentului - ISO 22000.

   ROCERT SA - Organism independent de Certificare a sistemelor de management al  calitatii ISO 9001 si de mediu ISO 14001, consacrata pe piata romaneasca de profil,  infiintat in anul 1997 si acreditat de RENAR. Detine Certificatul de agreere pentru  certificarea conformitatii sistemelor de management a calitatii pentru agentii economici din  constructii, eliberat de Ministerului Lucrarilor Publice si Amenajare a Teritoriului (MLPAT)  cat si recunoasterea Ministerului Apararii Nationale - OMCAS, pentru certificarea  furnizorilor acestui minister. Acest organism si-a extins domeniile de acreditare si in alte  domenii cum ar fi transporturi, depozitare cat si in domeniul industriei alimentare, a  bauturilor si tutunului, a fabricarii substantelor, a produselor chimice si a fibrelor si firelor  sintetice si artificiale.

   SIMTEX - Organism de Certificare S.A. Este unul dintre primele organisme romanesti  acreditate de Asociatia Nationala de Acreditare din Romania (RENAR). Domeniile sale de  acreditare includ: constructii, agricultura, prelucrarea lemnului, industria extractiva si  administratia publica. SIMTEX-OC este acreditat in prezent pentru efectuarea de  certificari in toate domeniile de activitate.

   SRAC
- este o asociatie profesionala, organizatie neguvernamentala, non-profit si  independenta ce are ca principal obiect de activitate certificarea de terta parte -  independenta de client si de furnizor - a sistemelor de management, in conformitate cu  standardele nationale si internationale.

   Germanischer Lloyd Certification (GLC)
- Organism Independent de Certificare de  prim rang la nivel international care ofera servicii competente si independente in privinta  evaluarii sistemelor de management. Toti auditorii sai au acumulat multi ani de experienta si  indeplinesc toate criteriile din punct de vedere al acreditarii. Ca Organism International de  Certificare GLC ofera o gama larga de servicii printre care: Certificarea sistemelor de  management in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si sigurantei ocupationale si audituri de  secunda si terta parte.

   TÜV Romania - este reprezentanta TÜV Rheinland Group, unul dintre cele mai  importante organisme internationale de certificare, cu sediul central in Köln, Germania .  Prestigiul si recunoasterea dobandite la nivel mondial in decursul a peste 130 de ani de  activitate reprezinta rezultatul eforturilor permanente ale acestei organizatii de a fi mereu  alaturi de clienti si mai ales parteneri de incredere. TÜV Romania ofera certificari  recunoscute international, conform standardelor cerute de piata europeana, ale  sistemelor de management si prin aceasta garantia imaginii unui organism de certificare  puternic si respectat, reflectata prin certificatul TÜV CERT cat si credibilitate in fata  partenerilor.

   BVQI - Organism Independent de Certificare al Bureau Veritas. In prezent este  Organismul de Certificare cu cea mai larga recunoastere la nivel mondial oferind certificari  ale unor domenii cheie din cadrul companiei Dvs: calitate, mediu si responsabilitate  sociala.

   SGS - reprezinta unul dintre organismele de certificare de larga recunoastere  internationala. Dintre categoriile de servicii oferite de catre aceasta organizatie fac parte  si serviciile de certificare a produselor, sistemelor de management si serviciilor in  conformitate cu standardele stabilite de catre autoritatile nationale, organismele de  standardizare si chiar de catre clientii SGS.